JABS Glodeni SRL

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Valorile Noastre 

Grijă

Ne pasă cu adevărat de persoanele cu care facem afaceri. Acest principiu stă la baza modelului nostru de afaceri direct-către-consumator, a modului în care proiectăm, producem și comercializăm produsele noastre și a mentalității de a colabora cu clienții înaintea, în timpul și după vânzare.

 

Considerăm că punctajele înalte pe care le primim de la clienți pe platformele de evaluare a companiilor reprezintă cea mai mare validare a grijii de care dăm dovadă.

 

Expertiză

În calitate de producători de bunuri realizate la comandă, activitatea noastră este una de personalizare în masă – o formă de fabricație foarte avansată și dificilă. Modelul nostru de vânzări direct-către-consumator ne solicită intens, de asemenea, capacitatea de a inova și de a furniza constant calitate.

 

De aceea, fiecare coleg – indiferent de postul său – este expert și este recunoscut și respectat ca atare. Cu toții suntem esențiali pentru misiunea companiei.

 

Curaj

Nu se poate construi o companie pe un model de afaceri inovator, fără a avea curaj. Dar este nevoie de și mai mult curaj pentru a menține și a extinde un avantaj competitiv și pentru a cuceri noi piețe.

 

Ne permitem să gândim creativ și să ne comunicăm ideile, chiar dacă este posibil să nu fie populare. Nu evităm subiectele dificile, ci le acceptăm ca oportunități de învățare și îmbunătățire. Și apreciem atât feedbackul pozitiv, cât și pe cel mai puțin pozitiv – în special de la clienții noștri, care ne arată drumul înainte.

 

Respect

Clienții noștri sunt cea mai mare sursă de cunoștințe și cheia succesului nostru, iar noi îi tratăm cu cel mai mare respect. Același lucru este valabil pentru experții pe care avem norocul de a-i numi colegi, precum și pentru toate celelalte părți interesate din cadrul Grupului JABS.

 

Respectăm comunitățile în care ne desfășurăm activitatea și societatea în general, demonstrându-ne respectul prin insistența noastră pe activitatea comercială responsabilă și îngrijirea mediului înconjurător.

 

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.