SuperPantofi

SUPERPANTOFI.RO

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

SuperPantofi.RO este un boutique multibrand, un magazin online de pantofi care pune consumatorul si nevoile lui pe primul loc. Avem in spate ani de experienta, fiind unul dintre primele magazine online de pantofi aparute.

 


Ne-am dedicat conceptului de a oferi fiecarui client cel mai bun serviciu posibil. De la asistenta personala pana la livrarea comenzii in cel mai scurt timp, Superpantofi.ro este un magazin de incaltaminte focusat pe satisfacerea clientului.

 

Noi, la SuperPantofi.RO iubim shoppingul, dar cand vine vorba de pantofi, povestea nu are intotdeauna finalul dorit. Fie nu gasim ce cautam, fie gasim ceva ce ne place, dar nu gasim marimea potrivita.... ca sa nu mai vorbim de disconfortul provocat de trafic si cozile, parca interminabile de la cabinele de proba. Toate acestea ne-au facut sa deschidem SuperPantofi.RO, un boutique multibrand de pantofi, pentru o experienta de shopping online.

 


Obiectivul nostru, al echipei SuperPantofi.RO, este sa oferim o selectie de pantofi confortabili, de zi sau de seara, la preturi care vor oferi fiecareia dintre voi posibilitatea de a gasi ceea ce isi doreste SuperPantofi.RO împărtășește cu tine dragostea pentru încălțăminte.

 

Cele mai noi tendințe în modă pe Instagram si Facebook.Si, nu in ultimul rand, ceea ce face ca magazinul online SuperPantofi.RO sa existe este echipa de profesionisti, care consta atat in managementul firmei, cat si in colectivul magazinului. Mediul de lucru modern si placut, pachetul salarial si beneficiile pe care le primeste fiecare salariat din firma, fac ca SuperPantofi.Ro sa fie una din companiile la care multi ar dori sa lucreze.Visul tuturor celor care doresc să își construiască o carieră este să găsească acel job unde: Pot face ceea ce le place.

 

Sunt înconjurați de oameni care le împărtășeasc pasiunea. Au condițiile necesare pentru a-și desfășura activitatea la cele mai înalte standarde.Sunt provocați, în fiecare zi, să fie mai buni. Dacă adaugi şi pasiunea pentru domeniul fashion, nelipsită fiecărui angajat, atunci iţi urăm bun venit şi te invităm in echipa SuperPantofi.RO