Sunset MSH Ltd.

check_circle Companie verificată
4

Sunset MSH Ltd.

check_circle Companie verificată
4

Despre

SunSet vă oferă o oportunitate unică de afaceri pentru a deveni agentul nostru de recrutare. Suntem una dintre cele mai mari agenții de recrutare din Europa Centrală, care garantează fiabilitate, proceduri dovedite și un brand puternic. Credem că doar datorită oamenilor de calitate care lucrează în fiecare zi sub brandul SunSet, am ajuns la poziția noastră actuală. De aceea, astăzi vă oferim oportunitatea de a deveni agentul nostru de recrutare și de a contribui la creșterea și succesul SunSet.

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Social

Contact

Vincenti Bld., Strait Street, Office 18, Block 19, 1432, Valletta

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close