SumiRiko AVS ROMANIA

check_circle Companie verificată
5

SumiRiko AVS ROMANIA

check_circle Companie verificată
5

Despre

Grupul SumiRiko AVS operează la nivel global.Produce soluții inovatoare de îmbunătățire a manevrabilității, confortului și siguranței vehiculelor rutiere. Serviciile pe care le oferă acoperă întregul proces de la idee până la producția de masă. Fie suspensii de motor, de transmisie și de șasiu sau suspensie de țeavă de eșapament și amortizoare de vibrație, piesele SumiRiko sunt montate pe majoritatea tipurilor de mașini. Clienții sunt cei mai importanți producători de automobile și anume VW, BMW, Mercedes, Renault-Nissan, Audi, Porsche, MAN, ZF Sachs și mulți alții.

Firma SumiRiko AVS ROMANIA a luat ființă în anul 2003 făcând parte din Grupul Anvis, care la rândul lui apaține grupului japonez Sumitomo Riko în proporție de 100%. Începând cu anul 2012 au început acţiunile premergătoare investiţiei unei noi hale şi din iunie 2013 până în aprilie 2014 a fost construită noua fabrică pentru producţia de bucşe şi suporţi de motor pentru industria auto, devenind un model de succes.

SumiRiko AVS Romania este unul dintre principalii angajatori din Satu Mare, specialist în sisteme antivibraţii din domeniul automotive.

Compania se implică în proiecte sociale privind protecția mediului precum „Let's do it Romania!” şi sunt în parteneriat cu Universitatea Tehnică din Cluj, prin care se organizează anual practica de vară pentru studenţii de la facultăţile universităţii.

 

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Contact

Parc Industrial Sud nr.11, Satu Mare

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close