SPORTISIMO RO SRL

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Sportisimo este un cunoscut retailer de articole sportive din Cehia ce si-a inceput activitatea in 1999 si este lider de piata ca vanzari si numarul 1 in preferintele publicului interesat de segmentul echipamentelor sportive, îmbracamine si încaltaminte cu peste 120 de magazine in care se regasesc produsele unor marci consacrate precum Nike, Adidas, Salomon, Puma, Reebok, Head, Fischer, Fila, Coleman şi altele.

 

In anul 2014, Sportisimo a demarat strategia de dezvoltare internationala in Europa de Est, in prezent fiind activ pe pietele din Romania, Polonia, Ungaria si Slovacia. Din dorinta de a fi in proximitatea clientilor sai si de a deveni prima optiune in alegerea articolelor sportive, Sportisimo numara, in prezent, peste 150 de magazine (27 de magazine doar in Romania) in Europa, plus magazinul online www.sportisimo.ro.

 

Suntem o mare echipa sportiva si echipam din cap pana in picioare si cel mai mic sportiv indiferent de sport sau vreme. Ne adresam sportivilor profesionisti, dar si amatorilor, adulti sau copii si le oferim posibilitatea de a alege dintr-o gama variata de produse sportive ( schiuri, echipamente de schi, accesorii pentru fotbal, pentru sporturi de sală sau cele cu rachetă, alergare sau fitness, ciclism, role, drumeții, sporturi de apă, benzi de alergare, aparate pentru tonifierea mușchilor, îmbrăcăminte, accesorii pentru timpul liber și multe altele ) si servicii la cele mai inalte standarde de calitate si preturi avantajoase.

 

Din grija pentru clienti, la Sportisimo, facem eforturi zilnice de a fi cei mai buni, le oferim posibilitatea de a gasi rapid produsul dorit, fara prea mult timp si efort, le suntem alaturi si ii ajutam pentru orice fel de dificultati aparute in magazine sau online si colaboram cu parteneri renumiti pentru a avea o experienta pozitiva si pentru a se intoarce cu drag oricand au nevoie. În acest sens, cautam persoane iubitoare de sport, ambiţioase, responsabile şi cu spirit de echipă care sa corespundă strategiei Sportisimo in România.

 

Hai in echipa Sportisimo sa ajutam clientii sa aleaga dintr-o oferta completa.

Joburi

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.