SOLUTII PERSONALIZATE SRL

check_circle Companie verificată

SOLUTII PERSONALIZATE SRL

check_circle Companie verificată

Despre

SOLUTII PERSONALIZATE este partener Orange Business Services

Orange România a integrat operațiunile locale ale Orange Business Services, lider global în soluții integrate de IT și telecomunicații pentru afaceri, cu servicii disponibile în 220 de țări.

Soluțiile oferite sunt personalizate pe specificul fiecărei afaceri, pentru a maximiza rezultatele generate de investițiile în telecomunicații.

Ne adresam companiilor mici si mijlocii din zona Bucuresti si Ilfov oferindu-le solutii personalizate de comunicare pentru afaceri

Echipa SOLUTII PERSONALIZATE este formata din tineri cu experienta in telecomunicatii la principalii operatori de telecomunicatii din Romania.

Ne punem la dispozitie cunostintele si expertiza acumulata pentru a va oferi cele mai bune solutii de comunicare astfel incat sa crestem impreuna cu dvoastra.

Punem pe primul loc satisfactia clientilor nostrii astfel incat la sfarsitul unei tranzactii comerciale sa ne ofere cu placere recomandari.

 

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Social

Contact

Mihail Petrini 4, BUCURESTI

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close