SOLERS SRL

Companie verificată

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companieiSOLERS este o companie cu capital german, care activează în domeniul proiectării și construirii de ansambluri industriale de cabluri. SOLERS SRL Bacau este o filială deținută în totalitate de SOLERS Limited Hong Kong.Ne consideram experti in conectivitate pentru cabluri si solutii integrate, specializati in dezvoltarea si ingineria pentru ansambluri de cabluri.

Ne mandrim cu capacitatea noastra de a furniza solutii personalizate de:
- Sisteme CAD pentru a minimiza timpul de dezvoltarea de solutii personalizate si pentru a sprijini desenul "de la distanta" si schimbul de date in timpul omologarii de proces,
- Disponibilitatea rapida a modelelor de proba, in concordanta cu standardele impuse de industrie
- Produse si servicii la cele mai inalte standarde de calitate asteptate de la clientii nostri si a organismelor de certificare, prin folosirea de proceduri si procese sigure

Folosirea de metodologii de productie si echipamente de ultima generatie, pentru optimizarea costurilor, SOLERS are ani de experienta cu, clienti la nivel mondial, care sunt lideri pe pietele lor:
~ Medical,
~ Automatizari,
~ Maritim,
~ Masini,
~ Feroviar,
~ Echipamente de telecomunicatii,
~ Etc.

Media
Administrare cookies 🍪

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi o experiență presonalizată.

Permite activarea pentru a beneficia de avantajele lor.

Poți administra oricând setările aici.