SMART SPEDITION SRL

check_circle Companie verificată

SMART SPEDITION SRL

check_circle Companie verificată

Despre

SMART SPEDITION SRL este o companie romaneasca ce opereaza transport rutier de marfa generala, marfuri periculoase, marfa agabaritica si containerizata in toata Europa.

De asemenea, asiguram si transporturi speciale, cu masini insotitoare, transporturi agabaritice atat ca tonaj cat si ca dimensiuni.

Cu o echipa formata din experti in domeniu, coordonam si executam transporturi interne si internationale, in sistem de coletarie, incarcari partiale de la cateva kilograme pana la incarcari complete.

SMART SPEDITION SRL este o companie tanara, infiintata in anul 2007, avand o dezvoltare rapida si eficienta pe piata din domeniu.

Astfel, inca din primii ani de functionare a societatii aceasta a reusit sa se impuna pe piata din domeniu, facandu-si un renume in acest sens, fiind si recompensata cu numeroase premii si trofee la competitiile organizate de catre Camera De Comert a Municipiului Bucuresti dar si la nivel national, premii care au in vedere performanta financiare si optimizarea personalului calificat.

De-a lungul timpului datorita promptitudinii si eficientei personalului nostru ne-am obisnuit clientii cu standarde ridicate din punct de vedere al calitatii serviciilor noastre, atat la nivel national cat si la nivel international.

Pentru ca noi credem cu tarie in puterea parteneriatelor pe termen lung, ne straduim in fiecare zi sa le indeplinim dorintele, scopul nostru fiind sporirea increderii clientilor existenti, cresterea numarului acestora si fidelizarea noilor parteneri.

Obiectivul echipei Smart Spedition este acela de a trata si rezolva cu seriozitate si promptitudine orice cerinta a clientilor dar si a furnizorilor.

Devizul nostru: Oriunde si oricand la dispozitia dvs!

Suntem mandri de rezultatele noastre de pana acum si privim cu incredere spre viitor!

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Contact

Iuliu Maniu 102-104, Bucuresti

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close