Smart Building Electric&data Group S.R.L.

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Smart Building Electric&Data Group este o societate formata dintr-o echipa tanara de ingineri calificati cu peste 14 ani de experienta in domeniul automatizarilor, retelelor electrice si de curenti slabi, retele voce-date, control access, monitorizare video si alarme anti efractie. In tot acest timp am dezvoltat sute de proiecte: de la cladiri mari de birouri si centre comerciale, pana la case, scoli si alte institutii.
In contextul procesului de evolutie, intr-o piata in continua schimbare si dezvoltare, misiunea noastra este de a implementa noi standarde de calitate, siguranta si eficienta, prin intermediul solutiilor inteligente si serviciilor personalizate.
La Smart Building Electric Data Group lucram dupa cele mai inalte standarde si ne dezvoltam continuu pentru a oferi cele mai eficiente servicii si produse.

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.