Sky Group

check_circle Companie verificată
2

Sky Group

check_circle Companie verificată
2

Despre

De mai bine de 16 ani, compania Sky Group își păstrează poziția printre liderii pieței de printing din România. În tot acest timp, am continuat să construim pe o bază solidă de know-how și să îmbunătățim constant produsele și serviciile, răspunzând cerințelor de funcționalitate și competitivitate cu eficiență și dinamism.

Sky Group este unic importator si distribuitor ai produselor Sky Print si totodata unici importatori ai echipamentelor de printare ( imprimante si multifunctionale ) marca Pantum (by Lexmark)

Cu o retea de distributie de peste 1000 de revanzatori la nivel national , peste 60 de angajati ,o linie proprie de productie , o linie CTC , depozit de peste 2000mp , compania se dezvolta exponential de la an la an ,oferind totodata angajatilor oportunitatea de avansare accelerata in cadrul companiei.

Sky Group dispune de unul dintre cele mai puternice departamente de telesales atat pe distributia nationala cat si pe departamentul B2B.

Pentru mai multe detalii despre companie va invitam sa accesati siteurile noastre : www.skygroup.ro , www.skyprint.ro

Joburi

Contact

Str. SUPERBA 3, Dumbrăviţa TIMIŞ

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close