SKUBA Romania SRL

check_circle Companie verificată
6

SKUBA Romania SRL

check_circle Companie verificată
6

Despre

SKUBA GROUP (www.skuba.biz/en/) este unul din lideri in distributia pieselor de schimb pentru camioane, remorci si semiremorci din Europa Centrala si de Est.  Succesul Grupului s-a datorat experientei indelungate in aceasta industrie, mai mult de 25 de ani. Grupul  inglobeaza acum  22 de companii subsidiare, cu peste 100 de filiale deschise in 15 tari. Grupul SKUBA numara peste  850 de angajati, iar valoarea veniturilor aferente ultimului exercitiu financiar depaseste 130 mil. EURO.

 

In Romania, SKUBA  a deschis operatiunile la jumatatea anului 2009, devenind in anii ce au urmat, unul dintre cei mai mari distribuitori de piese de schimb pentru camioane, remorci si semiremorci.  SKUBA Romania numara in acest moment 12 filiale raspandite pe intreg cuprinsul tarii: Bucuresti, Cluj, Pitesti, Brasov, Constanta, Craiova, Sibiu, Suceava, Voluntari-Bucuresti Est., Arad, Oradea, Galati.  In 2015, SKUBA ROMANIA a inregistrat venituri de 10.5 mil. EURO, avand in prezent in echipa sa 52 de angajati. 

 

 

DE CE SA LUCREZI LA SKUBA?

·        SKUBA poate furniza toate piesele de schimb de origine sau alternative pentru camioane, autobuze, remorci si semiremorci

·        SKUBA are peste 150 de furnizori in intreaga lume

·        SKUBA are peste 1.500.000 de coduri de articole diferite in sistemul sau informatic si de gestiune a afacerilor, cu una dintre cele mai mari baze de date de coduri echivalente din Europa. 

Joburi

Contact

Sos. de Centura nr.42, Comuna Chiajna, jud. Ilfov, Com. Chiajna

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close