SINDICATUL NATIONAL AL AGENTILOR DE POLITIE

check_circle Companie verificată

SINDICATUL NATIONAL AL AGENTILOR DE POLITIE

check_circle Companie verificată

Despre

Sindicatul Național al Agenților de Poliție (S.N.A.P.) este o organizație sindicală din cadrul Ministerului Afacerilor Interne din România ce reprezintă interesele a aproximativ 10 000 de agenți de poliție la nivel național.

S.N.A.P. este un instrument juridic creat pentru apărarea drepturilor și promovarea intereselor profesionale, economice, sociale, culturale, sportive și de orice altă natură ale agenților de poliție din România, prevăzute în legislația națională, în tratatele, acordurile și convențiile internaționale la care România este parte, în contractele colective de muncă și în legislația muncii și a asigurărilor sociale. S.N.A.P. vegheză la respectarea drepturilor agenților de poliție în cadrul și în fața Ministerului Afacerilor Interne unde aceștia activează, în fața tuturor organelor administrației centrale și locale, ale instituțiilor de drept public sau privat și a tuturor entităților juridice și non-juridice, atât de pe teritoriul României cât și la nivel internațional.

https://snapromania.ro/

 

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Contact

Str. Mihai Voda, nr. 17, Sector 5, Bucuresti

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close