Silhouette

SC SILHOUETTE BEAUTY CENTERS SRL

Companie verificată

Echipa eJobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Silhouette reprezinta compania nationala care are ca domeniu de activitatea infrumusetarea faciala si corporala, una dintre cele mai mari si mai longevive companii de pe piata de beauty din Romania.
Cu peste 15 ani de activitate in domeniul beauty, Silhouette se adreseaza persoanelor active, exigente, selective, care pune accent pe imagine, un detaliu ce-i evidentiaza personalitatea si le  ofera acestora o gama vasta de proceduri, atat faciale, cat si corporale, ingloband cele mai noi tehnologii si utilizarea produselor recunoscute la nivel international. Cei care isi doresc rezultate record cu o investitie minima, gasesc la centrul Silhouette servicii accesibile tuturor si oferte speciale.
Conceptul Silhouette este unul unic ce ofera servicii personalizate, produse cosmetice profesionale de top cu formule inovatoare (branduri: Academie, Guinot, Babor), aparatura ultraperformanta, supraveghere medicala pe tot parcursul terapiei, personal cu experienta in domeniu si specializat in strainatate, ambianta deosebita si cel mai important lucru : REZULTATE GARANTATE.
Centrul de slabit si infrumusetare Silhouette reprezinta cea mai importanta investitie tehnologica din Romania, oferind tehnologia si produsele cele mai noi si performante.
La Centrele de Slabit si Infrumusetare Silhouette, fiecare client beneficiaza de servicii personalizate, produse cosmetice profesionale cu formule inovatoare, aparatura ultraperformanta, supraveghere medicala pe tot parcursul terapiei, personal cu experienta in domeniu si specializat in strainatate. Atmosfera relaxanta si serviciile impecabile oferite de profesionisti contribuie la crearea unei experiente unice.
Personalul Silhouette este format din medici, kinetoterapeuti, specialisti in cosmetica si maseuri, fiecare avand rolul de a va asigura recomandarea si efectuarea tratamentelor de care aveti nevoie. Echipa noastra este specializata atat in tara, cat si in strainatate, participand constant la traininguri de formare profesionala continua.
La Silhouette punem pret pe calitate si rezultate imediate!

Locuri de munca

SC SILHOUETTE BEAUTY CENTERS SRL

Administrare cookies 🍪

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi o experiență presonalizată.

Permite activarea pentru a beneficia de avantajele lor.

Poți administra oricând setările aici.