SELIROM SRL

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Suntem o societate mixta romano-bulgara, ce ne-am impus inca de la infiintare, in anul 2003, ca unul din leaderii de piata in domeniul caselor de marcat electronice fiscale destinate activitatii de taximetrie. Prin imbinarea experientei partenerilor din Bulgaria in producţia caselor de marcat electronice fiscale, cu experienta romaneasca in domeniul calculatoarelor, sistemelor informatice si al serviciilor IT, am reusit ca in scurt timp, taximetrul Selirom ER 04-F sa fie cunoscut si recunoscut la nivel national, atat prin fiabilitatea ridicata cat si prin numeroasele facilitati in exploatare.

Bazandu-ne pe rezultatele pozitive inregistrate si pe experienta acumulată, pe raporturile comerciale speciale cu producatori din Bulgaria, dar si pe forta reţelei noastre nationale de distributie, din anul 2006 am dezvoltat portofoliul de activitate al companiei cu: cea mai larga gama de modele si tipuri de cantare electronice de la 1Kg la 80 tone, destinate tuturor domeniilor de activitate (comert, industrie, transport, etc.); case de marcat si imprimante fiscale pentru comert, alimentatie publica si servicii; echipamente specifice punctelor de vanzare: POS-uri, touch screen-uri, imprimante termice de sectie, imprimante pentru etichete si coduri de bare, scannere, afisoare client, cititoare de carduri, sertare pentru bani, mobilier dedicat intergrat etc.

Elementul esential al intregii noastre activitati il reprezinta aplicatia software MISTRAL, care este liantul celorlaltor produse, si este destinata administrarii tuturor activitatilor din punctele de vanzare din: magazine, supermarket-uri, restaurante, baruri, fast-food-uri, cantine, discoteci, cluburi, hoteluri, pensiuni, SPA, depozite, etc. Compatibilitatea tuturor produselor oferite (software si hardware), ne permite sa construim solutii la cheie, personalizate fiecarui client in parte, la cel mai bun raport calitate-performanţă-pret.

MISIUNEA NOASTRĂ

Misiunea noastra este sa oferim clientilor nostrii, un concert de calitate, intr-o armonie perfecta, care sa raspunda celor mai inalte exigente si care niciodata sa nu sune fals, facand o comparatie sugestiva intre activitatea Selirom si auditia unui concert simfonic. Am putea spune ca echipamentele noastre reprezinta instrumentele muzicale, instrumentistii ar fi intregul personal al Selirom, partitura muzicala este reprezentata de aplicatia software Mistral, dirijorul este Selirom, iar auditoriul, stimatii nostrii clienti.

Noi credem ca fiecare client este diferit si prin urmare are nevoi si cerinte specifice. De aceea, ne dedicam fiecaruia in parte. Indiferent de marimea companiei pe care o reprezentati si domeniul de activitate, va oferim intotdeauna tot ce avem mai bun din experienta noastra. 

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.