SECUNET PROJECT SRL

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

SC SECUNET PROJECT SRL este compania care își exprimă interesul și implicarea în coordonarea, verificarea și expertiza tehnică de calitate a proiectelor în execuția lucrărilor de construcții și instalații.

1. Divizia Secunet Project specializată în aria sistemelor de securitate și siguranță își furnizează serviciile complexe pentru toate tipurile de obiective prin intermediul echipei experimentate în continuă creștere.

Pachetul de soluții pentru curenți slabi este compus dintr-o gamă variată de sisteme, precum detecție și semnalizare de incendiu, detecție și semnalizare la efracție, control al accesului, televiziune cu circuit închis, cablare structurată pentru voce-date, sonorizare și adresare publică, parking management și mentenanță. 

2. Divizia Secunet Project specializată în servicii de management și consultanță în construcții oferă un spectru complet de servicii pentru clienții guvernamentali și non-guvernamentali.

Dintre activitățile prestate în acest sens, enumerăm managament-ul proiectelor, verificarea și validarea situațiilor de lucrări, întocmirea estimărilor valorice și dirigenție de șantier pentru toate tipurile de specializări.

 

Polivalența serviciilor și experiența întregii echipe urmăresc gestionarea amănunțită a fiecărei investiții imobiliare în parte și implicit conturarea unui rezultat de succes pentru beneficiarii noștri.

Joburi