SC VENDING ZONE SRL

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

O’Fresh – Vending Zone are peste 13 ani de experienta pe piata de vending si se afla intr-o continua expansiune. O’Fresh este lider pe segmentul de operare automate snacks & drinks. Am pornit cu o echipa de 10 persoane, iar acum am ajuns la peste 150 de angajati. Am reusit acest lucru intrucat intelegem ca angajatii nostri se afla in centrul furnizarii de servicii excelente. Astfel, cautam sa ii motivam constant si sa le apreciem performantele.

O’Fresh pune la dispozitia clientilor sai o gama variata de servicii/produse: automate de gustari sarate/dulci si bauturi reci/calde, dozatoare de apa purificata, abonamente de fructe, proiecte particularizate pe nevoile clientilor (area break concept), prin servicii rapide si eficiente. Energia noastra este canalizata catre sustinerea companiilor cu care colaboram prin furnizarea de solutii inovatoare necesare unui randament cat mai bun in munca de zi cu zi.

Media
Joburi