SC TUTU TRANS SRL

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

TUTU TRANS este un business de familie care a luat nastere in anul 2000 in domeniul transportului international de marfuri. Primii pasi in sectorul agricultiurii au fost initiati in anul 2009, ca urmare a ambitiei conducerii de a contribui la dezvoltarea regionala a agriculturii romanesti. Un deceniu mai tarziu, firma inglobeaza intreg spectrul de activitati agricole, de la asigurarea inputurilor, asistenta technica de specialitate, pana la valorificarea recoltei. De asemenea, firma noastra faciliteaza comerţul cu cereale şi seminţe oleaginoase, conectand producătorii şi utilizatorii de cereale si seminte oleaginoase . Detinem certificari ce demonstreaza calitatea superioara a cerealelor pe care le cultivam , spatii autorizate pentru preluarea si depozitarea produselor agricole. Activitatiile noastre se desfasoara in partea central a Romaniei, in judetul Mures, pe o raza de 60 km de Targu Mures.

 

Ne desfăşurăm activitatea având o bază integrată de achizitie, depozitare, uscare, comercializare, şi distribuţie a cerealelor şi a seminţelor oleaginoase, incluzând porumb, grâu, orz, rapita, soia, şi  floarea-soarelui. Avem o prezenţă in judetul Mures în producerea, transportul şi procesarea cerealelor, oferind o întreagă gamă de servicii şi soluţii de management al riscurilor pentru fermieri, dar avem şi o experienţă bogată în gestionarea produselor.

Servicii:

Transport marfuri si cereale

 n ceea ce priveste transportul si livrarea cerealelor, combinam expertiza pe care firma TUTU TRANS o detine in domeniul transportului de marfuri. TUTU TRANS dispune de 22 autocamioane, de ultima generatie, cu soferi profesionisti si o logistica avansata pentru a asigura livrarea marfii in conditii optime,  in siguranta si la timp.

Prestari servicii in agricultura

Achizitionam principalele tipuri de culturi agricole, grau, floarea soarelui, orz, rapita, soia, garantand siguranta si corectitudinea analizelor in procesul de achizitie a recoltei. Totodata, cu ajutorul masinariile Gama larga de utilaje agricole performante de care dispunem, ne permite si posibilitatea ofereirae servicilor de semanat, erbicidat sau recoltat al culturilor.

Comert cu cereale

Prin parteneriatele noastre asiguram canale sigure si diversificate de desfacere a productiei.

Depozitare si baza de receptie

Garantam siguranta pastrarii recoltei in conditii optime, conform standardelor de siguranta, pe toata perioada depozitarii si iti stam la dispozitie cu toată gama de servicii de conditionare.

Depozitele si bazele noastre sunt pozitionate in zone agricole strategice. Spatiile sunt dotate cu echipamente moderne care respecta normele si standardele de functionare si sunt verificate zilnic, pentru a asigura cel mai inalt nivel de calitate al serviciilor de depozitare a cerealelor.

Centrul de depozitare situate in comuna Craiesti, dispune de birouri, bazin de motorina, uscator de cereale si o hala de depozitat cereale cu o capacitate de 5000 tone.  

Baza de receptie situata in Sarmasel Gara dispune de laborator, cantar si o hala de depozitat cereale cu o capacitate de 5000 tone. De asemenea este conectata la reteaua nationala de cale ferata ceea ce ne permite incarcarea si tranportarea culturilor cu trenul.

Media