TOPANEL PRODUCTION PANELS S.A.

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Topanel este o companie româneasca de top, specializată în producția și distribuția de materiale termoizolante. Obiectivul nostru este dezvoltarea unor relații pe termen lung și a unor parteneriate solide cu clienții companiei, motiv pentru care calitatea serviciilor și satisfacția clienților sunt principiile după care ne ghidăm activitatea zilnică.Produsele noastre provin din cea mai nouă și modernă unitate de producție a panourilor termoizolante din România. Este o investiție de 8 milioane de euro, dotată cu utilaje de ultimă generație (PU.MA – Italia) care asigură o calitate deosebită produselor companiei. Poziționată strategic în centrul țării, noua unitate de producție asigură un cost ideal al produsului final, fiind alegerea logică în acest sens.Topanel produce toată gama de panouri termoizolante cu termoizolație din poliuretan, vată minerală și polistiren. Totodată, furnizează soluții potrivite și bine documentate pentru aproape orice tip de aplicație, utilizând fie elemente sandwich, fie elemente convenționale sau produse combinate. Suntem prezenți în marile orașe ale țarii (București, Bistrița, Cluj, Constanța, Iași, Timișoara, Craiova), unde personalul nostru calificat vă poate oferi consultanță tehnică de specialitate și asistență la proiectare. De asemenea, SC Topanel Production Panels dispune de o rețea numeroasă de parteneri care pot asigura distribuția tuturor produselor noastre la nivel național. 

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.