SC TOBIMAR SRL

check_circle Companie verificată
1

SC TOBIMAR SRL

check_circle Companie verificată
1

Despre

TOBIMAR este prezentă pe piața românească din 1998 iar în tot acest timp a devenit una din cele mai apreciate firme furnizoare de materiale și echipamente electrice. TOBIMAR deține puncte de lucru in București, Alba-Iulia și Oradea, care deservesc logistic clienții din întreaga țară. Investim în latura umană a societății astfel că ne-am creat o echipă de peste 90 angajați, oameni tineri, profesioniști în domeniu, pentru care inovația, performanța și disciplina constituie filosofia principală de business. De asemenea, TOBIMAR detine si o sectie de productie de tablouri electrice de automatizare și distribuție energie electrică până la 2.500A coordonata de ingineri specializați si cu experienta în execuție electrică, consultanță și optimizarea de soluții.

 

Portofoliul TOBIMAR ofera intreaga gama de solutii in segmental electric de joasa tensiune, incepand din zona casnica pana la cea industrial. Acest lucru a fost posibil prin dezvoltarea, in timp, de parteneriate cu principalele branduri din sectorul electric, grupate in urmatoarele categorii de produse:

 

Surse iluminat: Philips,STARKE,ALBACH, Narva.
Aparataj Ultraterminal: Gewiss, Legrand,Ovivo
Conectică: Romcab, Bachmann
Cabluri electrice: Romcab, Bachmann, Icme Ecab, RCB Electro, Prysmian
Echipamente de protecție și control: Eaton, ABB, Schrack, Siemens
Corpuri de iluminat: Philips, Arelux, Zumtobel, OMS,
Accesorii electrice: Klauke, Klemsan, Haupa

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Media

Social

Contact

CALEA ALBA IULIA NR.10, DRIMBAR ALBA

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close