NEOTRONIK AUTOMATION SRL

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

NEOTRONIK AUTOMATION este o companie activă în domeniul productiei de linii automatizate in industrie, conveioare, instalatii si echipamente inclusiv proiectare mecanica , electrica si mentenanta,  . În locația din Cluj-Napoca, echipa noastră poate răspunde cerințelor și nevoilor clienților într-un mod personalizat, flexibil și eficient. Echipa NEOTRONIK livrează soluții la cele mai înalte standarde, având un nivel de experiență bogat în proiecte internaționale, respectiv angajați care comunică fluent nu doar în limba română, cât și în limba germană și engleză.

Portofoliul nostru de activități cuprinde și următoarele servicii: furnizare de componente mecanice proiectare mecanică, proiectare electrică, asamblare completă de instalații și echipamente electrice sau mecanice, asamblare completă de panouri electrice, soluții de automatizări, optimizare echipamente sau linii de producție în industrie, intervenții service sau mentenanță pentru mașini și echipamente industriale.

Punctul de lucru al companiei este situat în vecinătatea Aeroportului Internațional Aurel Vlaicu.

Joburi

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.