REINA BIJOU SRL

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Înființată în anul 2010, în Focșani, REINA BIJOU are ca activitate principală comerțul cu amănuntul de bijuterii în magazine specializate. Deschiderea primului magazin a avut loc în orașul de origine, reprezentând primul pas spre succes al unei mici afaceri de familie, dar care, datorită puternicii perspective de dezvoltare, avea să se transforme într-un business de talie națională pe piața bijuteriilor din aur.

12 ani de activitate mai târziu, timp în care ne-am perfecționat planul îndrăzneț de expansiune, impunând, totodată, standarde calitative înalte, numărăm în prezent 6 magazine de bijuterii care deservesc clienți din zone cheie ale țării, respectiv Focșani, Galați, Craiova și Mureș.

REINA BIJOU acționează conform unei strategii de dezvoltare proprii, a interpretării conceptului de „lux accesibil” exact în maniera descrisă de această sintagmă – design spectaculos & prețuri accesibile.

Joburi

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.