SC PREMIUM HOME SISTEM SRL

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

De peste 100 de ani, sistemele noastre profesionale sunt cele mai performante și au depasit asteptarile clientilor nostri la nivel mondial.

De ce să iei in considerare o cariera in vânzări? Daca intrebi persoanele care au succes in vanzari, daca mereu si-au dorit sa lucreze in domeniu, multi vor spune ca nu a fost niciodata prima lor varianta, urmata de multe motive pentru care sunt bucurosi ca au facut-o.

Poți sa o faci? Unii dintre cei mai realizati vanzatori din lume au spus inainte de a ocupa o pozitie '' eu nu sunt un agent de vânzări născut'' sau ''nu am mai vândut nimic niciodată'', crezand ca nu o sa poata reusi. Faptul ca ai "darul de a vorbi'' nu te face neaparat un vanzator bun. O persoana buna de vanzari vrea sa ajute, crede in produsul pe care il vinde si este entuziasmat sa-l prezinte. O sa afli ca oamenii sunt mult mai influentati de increderea pe care o ai in produsul tau, decat de tehnicile de vanzari pe care le folosesti.

Cu alte cuvinte, daca esti pasionat de ce faci si esti dispus sa acorzi un efort cinstit, sansele tale de a avea succes sunt mari. :)

Joburi

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.