SC ONEBEAT PRODUCTION SRL

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Atelierul de Creatie Onebeat Fashion este infiintat de un grup de tineri inteprinzatori cu viziuni si idei noi, alaturi de un personal cu o experienta vasta in acest domeniu. Atelierul este deschis intre orele 08:00 - 16:30, de Luni pana Vineri.Oferim si consultanta gratuita alaturi de designer-ul nostru, pe care il gasiti de la ora 12:00 - 18:00, de Luni pana Vineri.

Magazinul este deschis intre orele 10:00 - 20:00, Luni – Vineri, iar sambata de la ora 10:00 - 18:00. Duminica este inchis.

 

Aici va puteti pune in practica orice idee si puteti realiza orice model dupa fotografie. Hainele create de noi sunt unice si sunt croite in ideea de a se potrivi cel mai bine celui pentru care au fost gandite. Avand o tehnologie avansata, ne putem mandri cu executarea retusurilor si modificarilor la un nivel inalt, fara a exista diferente vizibile intre produsul initial si cel retusat. De asemenea, echipa Onebeat produce si comercializeaza produse unicat sau in serii foarte mici pentru magazinul propriu.

Va asteptam cu drag sa cream impreuna!

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.