SC Omnibusiness Consulting SRL

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei
Firma OmniBusiness Consulting a inteles ca sansa romanilor de a se integra in marea Comunitate Europeana este prin specialisti capabili sa ofere raspunsuri si solutii oricaror intrebari si probleme ivite in managementul afacerii dumneavoastra si chiar in viata de zi cu zi.
In cadrul firmei lucreaza specialisti din diverse domenii, cu calificare profesionala de exceptie, cu experienta bogata in elaborarea lucrarilor de specialitate.
Avand in vedere necesitatea acuta de consultanta, exista perspectiva societatii de a-si infiinta puncte de lucru în marile orase ale tarii. Totodata, avand in vedere ponderea veniturilor din consultanta in Uniunea Europeana, din total PIB, OmniBusiness Consulting va continua eforturile pentru recunoasterea importantei deosebite a serviciilor de consultanta, atat pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii (IMM) corporatii mari, dar si pentru administratia publica.

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.