SC Nutrimed SRL

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Serviciile clinicii de nutritie Smart Nutrition sunt destinate persoanelor care doresc să scadă în greutate, sau celor care au nevoie de consiliere pentru alegerea unui stil de viață sănătos, sau doamnelor însărcinate, familiilor care au nevoie de consiliere pentru alimentația copiilor, sau persoanelor care suferă de boli cronice și au nevoie de nutriție terapeutică.

Realizăm investigații medicale de metabolism și recoltare de analize de sânge în cadrul clinicii, precum si consiliere psihologică pentru ca pacienții noștri să regasească în sediul clinicii toate serviciile necesare nevoilor lor.

În plus, medicii noștri sunt specialisti in Diabet, Nutritie si Boli Metabolice si au o experiență bogată în domeniu, lucrări publicate, studii de cercetare derulate sau titlu de doctor în medicină.

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.