SC NOVA PAN SRL

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei
Activitatea de baza a firmei noastre este aceea de comercializare a echipamentelor si utilajelor pentru : morarit, panificatie, patiserie, cofetarie, gelaterie, Nova Pan colaborand cu un numar de peste 32 de firme producatoare din Europa (Italia, Spania, Cehia, Olanda), pentru cei mai importanti dintre acestia fiind chiar distribuitor autorizat pentru Romania.
Oferim astfel clientilor nostri pe de o parte, CALITATE, garantata prin insasi echipamentele pe care le comercializam, si pe de alta parte, DIVERSITATE, prin gamele complexe de echipamente pe care le diversificam si completam in permanenta. Pentru clientii din domeniul moraritului, Nova Pan ofera morile orizontale. Firmelor din domeniul panificatiei le putem oferi : instalatii de stocare-transport si dozare a materiilor prime, diferite tipuri de cuptoare, malaxoare, cernatoare, diverse masini de formare aluat, feliatoare, masini de spalat profesionale, masini de ambalat, instalatii de racire si congelare, s.a.m.d.
In plus, oferim clientilor nostri si o gama completa de echipamente pentru patiserie, cofetarie, gelaterie si HoReCa. Nova Pan este importator si distribuitor a numeroase marci de renume, apartinand unor producatori din Italia, Spania, Cehia, Olanda, cu traditie in domeniu, iar faptul ca am ajuns sa avem o cota importanta pe piata in momentul de fata, se datoreaza intr-o mare masura si acestora. De la partenerii nostri externi am invatat si invatam in fiecare zi ce presupune sa fii profesionist.
Joburi