SC MOTEXCO SRL

check_circle Companie verificată
7

SC MOTEXCO SRL

check_circle Companie verificată
7

Despre

S.C. Motexco S.R.L. produce si comercializeaza o gama variata de echipamente de lucru si protectie ce se adreseaza tuturor obiectelor de activitate, fiind un partener de incredere pentru clientii sai si venind in sprijinul acestora cu propuneri si solutii optime in domeniu. In vederea dezvoltarii acestei ramuri de activitate s-a creat un brand nou, denumit Seyn Industry, care beneficiaza de o echipa tanara si dinamica pentru organizarea activitatii si de un site web propriu www.seynindustry.ro pentru promovarea articolelor si produselor promovate si comercializate.

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Contact

Bulevardul Chimiei, nr. 6, Iasi, Iasi

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close