SC Morphoza SRL

5

SC Morphoza SRL

5

Despre

Morphoza | Design. Build. Furnish

Înainte de a fi designeri sau arhitecți, ne place să ne numim creatori de spații, făuritori de vise și parteneri în poveștile de succes ale clienților noștri.

Povestea Morphoza a început în 2004, atunci când ne-am dat seama că putem face lucrurile mai bine în industria amenajărilor interioare. Am crezut atât de tare în această idee încât am creat contextul în care, pe de o parte, nevoile și așteptările clienților noștri sunt o prioritate pentru noi, iar, pe de altă parte, echipa noastră își poate asuma responsabilitate pentru întregul proiect. Standardele înalte pe care ni le-am impus încă de la începutul proiectului Morphoza, dar și pasiunea membrilor echipei au fost fundamentul unei creșteri organice a companiei și a transformării noastre într-o adevărată familie de profesioniști.

Astăzi, Morphoza creează spații de birouri care inspiră anagajați și spații comerciale unice. Fie că este vorba despre o relocare sau despre reamenajarea unui spațiu existent, Morphoza are capacitatea de a-l transforma și de a-l îmbunătăți, ținând cont de modul în care va fi utilizat, de confortul angajaților sau al clienților și de funcționalitatea amenajării.

www.morphoza.ro

Joburi

Social

Contact

Nicolea Tonitza 2A, Cluj Napoca CLUJ