SC DECO CENTER SRL

5

SC DECO CENTER SRL

5

Despre

Deco Center, membru al grupului de firme Mendola, este o companie cu o experiență de peste 15 ani în domeniul comercializării țesăturilor pentru perdele și draperii pe piața din România, timp în care a reușit să devină cel mai mare distribuitor în acest domeniu din țară.
Sortimentul bogat de perdele şi draperii completat cu articole textile pentru dormitor, living, baie şi bucătărie este pus la dispoziția pieței de specialitate din România și Europa, datorită colaborărilor profesionale dezvoltate cu unele dintre cele mai semnificative companii de specialitate din lume.
Achiziționarea cu grijă a produselor oferite, ne-a ajutat și ne ajută în continuare să devenim cel mai căutat furnizor de metraje pentru perdele și draperii, galerii și șine, perne, pilote, lenjerii de pat, pături și prosoape în zona de est a Europei.

Joburi

Echipa noastră e completă... momentan

Compania noastră este în continuă extindere. Noi posturi ar putea fi disponibile în curând. Te vom anunța când apar joburi noi dacă marchezi compania ca fiind favorită folosind butonul de mai sus.

Social

Contact

Vlaha, nr. 21 ( sediul soc:Sat VLAHA 22 Savadisla), Vlaha, jud. Cluj