DECO CENTER SRL

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Mendola Fabrics, membru al grupului de firme Mendola, este o companie cu o experiență de peste 15 ani în domeniul comercializării țesăturilor pentru perdele și draperii pe piața din România, timp în care a reușit să devină cel mai mare distribuitor în acest domeniu din țară.


Sortimentul bogat de perdele şi draperii completat cu articole textile pentru dormitor, living, baie şi bucătărie este pus la dispoziția pieței de specialitate din România și Europa, datorită colaborărilor profesionale dezvoltate cu unele dintre cele mai semnificative companii de specialitate din lume.
Achiziționarea cu grijă a produselor oferite, ne-a ajutat și ne ajută în continuare să devenim cel mai căutat furnizor de metraje pentru perdele și draperii, galerii și șine, perne, pilote, lenjerii de pat, pături și prosoape în zona de est a Europei.

Media
javascript:undefined;
Deco Days 2019
Deco Days 2019
Deco Days 2019
Joburi

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.