SC MASLENRO SRL

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Societatea MASLENRO SRL este un producător modern de acoperişuri metalice şi sisteme pluviale. Programul său de producţie este reglementat de normele Uniunii Europene, ceea ce garantează produse de înaltă calitate. Societatea MASLENRO SRL a fost fondată în anul 2008, în oraşul Nădlac, judeţul Arad.Societatea MASLEN s.r.o. este prezentă pe piaţa de profil din Slovacia din 2003. Produce învelitori de acoperiş metalice prin prelucrarea tablei din oţel zincat şi prevopsit. Ţigla metalică şi tabla trapezoidală sunt produse sub marca înregistrată. “Marca Înregistrată” garantează un standard înalt de calitate al produselor, la preţuri accesibile şi termen de livrare scurt. Firma dispune de cele mai moderne instalaţii tehnologice în două fabrici noi în Badin, aproape de Banska Bystrica-Siovacia şi Nădlac, lângă Arad, Romania.

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.