LIBRARIE.NET

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Un brand de incredere

Incepand cu anul 2001, LIBRARIE.NET SRL a castigat interesul iubitorilor de carte din Romania, facilitand accesul tuturor romanilor la carti, prin preturi foarte bune si cea mai bogata oferta de titluri.

Preturi mici

Nu am ezitat niciodata sa cautam sa oferim clientilor nostri pretul minim, de aceea reducerile oferite de noi cu greu se gasesc in alta parte. Prin colaborarea cu toate editurile si prin volumul de vanzari pe care il avem, ne putem permite sa oferim nu doar pret minim la majoritatea titlurilor dar si oferte speciale, exclusive, cu discounturi ce ajung la 50%.

Mai mult decat carti

Desi peste 80% din oferta noastra consta in carti, oferim o bogata oferta de titluri de filme si muzica, materiale de birotica si papetarie, precum si numeroase categorii de jucarii.

Media

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.