SC LAURUS MEDICAL SRL

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

LaurusMedical – lant de clinici la nivel national, lider de piață în domeniile in care activeaza răspunde nevoilor de sanatate ale omului modern prin metodele de tratament eficiente practicate, devenind de peste 15 ani una dintre cele mai dinamice retele private de clinici din România.
Centrele noastre sunt concepute sa acopere aria de servicii medicale cu incidenta mai ales in zona uro-gineco-ano-perianala dar si alte specialitati ce sunt conexe cu aceasta zona.
Promotori ai tratamentelor fara internare am fost printre primii care am introdus in Romania ablatia cu laser a varicelor dar si tratamentul de recuperare prin rezonanta magnetica – MBST- tehnologie germana de top, LaurusMedical fiind singurul furnizor al acestei terapii la nivel national.

Joburi

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.