SC Investment New Value SRL

check_circle Companie verificată
3

SC Investment New Value SRL

check_circle Companie verificată
3

Despre

Activitatea principala a companiei este inregistrata conform codului CAEN 4619, INTERMEDIERI IN COMERT CU PRODUSE DIVERSE , in cazul nostru, momentan, comertul este unul electronic.

Produsele principale comercializate si proiectate sunt din sectorul IT unde punem un accent particular in noua tehnologie Blockchain si FinTech, creearea de site-uri web, efectuam lucrari de grafica pentru site-uri web, SEO (optimizarea acceselor pentru motoarele de cautare ), SEM (marketing pentru motoare de cautare) ,si intreaga gestionare a oricarei retele sociale, efectuam lucrari de software reseller , avem pachete de securitate VPN, asiguram management-ul si upgrade-ul site-urilor , asiguram asistenta pentru clientii nostri.

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Contact

Str. 1 DECEMBRIE 1918, Nr. 3A, DEVA HUNEDOARA -Phone 0727428864

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close