SC INTERNATIONAL PAPER BUSINESS SRL

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

IPB Superstore de Papetarie Cel mai important retailer de papetarie,hobby&craft din Romania , reunim 25.000 de produse de la cele mai importante branduri într-un concept unic, numit „Fashion de Papetarie"

Aducem sub aceeasi umbrelă peste 25.000 de produse de la cele mai importante

„case de papetărie '':

CLAIREFONTAINE PARIS, RHODIA, QUO VADIS, EXACOMPTA, ARDA,MILAN, NOKI, DACO, KOH-I-NOOR, PIGNA, HERLITZ, ROTRING, CENTRUM, RAPID, EAGLE, RAPESCO, LEITZ, ESSELTE, FELLOWES, PEACH, MEMORIS, KORES, BIC, PILOT,FABER-CASTELL,ONLINE PEN, PELIKAN, PARKER, STAEDTLER, PICASSO, EL CASCO, NINA RICCI, CERUTTI 1881, CACHAREL, JEAN-LOUIS SCHERRER,SCHNEIDERS BAGS, UNDERCOVER GERMANY, DERFORM-WALDEMAR, CERDA, SPORTANDEM, MAJEWSKI, ASTRA,AMBAR,BELMIL,KNORR PRANDELL CREATIVE, RAIHER, CREATIV COMPANY, ETC

Magazinele IPB sunt structurate pe departamente astfel încât reușesc sa acopere atât piata de retail dar si cea de business:
-Departamentul produse office pentru companii si home office
-Departamentul produse creativ,hobby&craft pentu copii și pentru adulti
-Departamentul produse școlare , rucsaci și ghiozdane
-Departamentul VIP : instrumente de scris de lux,papetărie și obiecte de lux
-Departamentul wrapping: pungi ,hartie,cutii,role mari,accesorii pentru ambalat cadouri
-Departamentul produse party
-Departamentul servicii: refilare tonere si cartușe
-Departamentul : workshopuri creativ&hobby și partyworkshop
IPB este importator pentru 70% din produse și distribuitor pentru celelalte 30% veți găsi în magazinele noastre produse exclusive și un raport calitate/pret fara concurenta.
Astfel am reușit prin varietatea de prețuri și produse să acoperim întreg palierul de clienti ( mai plastic „pentru toate buzunarele")
De altfel preocuparea principala este să îmbunătățim continuu gama de produse, să oferim clienților schimbări și noutăți în funcție de sezoane ,un mediu de cumpăraturi foarte plăcut și o consiliere profesionistă din partea angajaților .
Nu vă ascundem faptul că principalii noștri „promotori" sunt copii și că datorită lor suntem „destinația de shopping” favorită din mall-urile unde suntem prezenți . „Raiul Papetariei" este numele pe care micuții noștri clienți ni l-au dat. Din acest motiv vrem să le oferim tot timpul ultimele colecții de papetarie,cele mai cool ghiozdane,penare și rechizite cu personajele preferate, iar pentru elevii mai mari cei mai fashion rucsaci sau genți. In fiecare an veți găsi peste 400 de modele noi de ghiozdane,rucsaci și trollere exclusiv in magazinele IPB. Bineînțeles că și „cei mari" preferă magazinele IPB atât pentru cumpărăturile pentru acasă sau cadouri, cât și pentru comenzile pentru companii sau birouri. Pentru companii IPB asigură livrare la sediul acestora. O parte din produsele noastre le veți găsi și pe cele trei magazine online: www.ipb.ro -produse office ,gift si școlare www.superghiozdane.ro -ghiozdane,rucsaci si produse școlare cu licențe www.creativehobbystore.ro -produse de creativ,hobby și craft

 

 

 

Media