HONEYNAT SRL

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Ei bine, tu ce stii despre Tucano? 

Noi iti putem spune ca suntem una dintre cele mai haioase si pline de veselie cafenele. Si nu numai atat. Suntem suflet. Suntem iubire. Suntem culoare. Si nu, nu vrem sa sune cheesy, dar asta e realitatea. De unde crezi ca vine sloganul nostru "Love. Peace. Coffee."?

La noi gasesti de la miros de boabe de cafea proaspat prajita pana la cel mai cool colt de facut selfie-uri, cele mai inspirationale agende pe care le poti lua drept amintire de pe rafurile noastre, pana la cele mai cool cani de transport cafea cu cele mai inedite mesaje care sa te insoteasca la birou. Si dincolo de toate, ghici ce? Gasesti inimi. Adica oameni. Autentici, reali, fara filtre :)

Cand te intrebam "ce faci?",  chiar ne pasa, caci mereu, dar mereu!, cautam sa venim cu o gluma sau o vorba de incurajare chiar si in zilele tale cele mai gri. Plus cu o cafea buna, e putin spus.

Dar hai sa nu ne laudam! Viziteaza-ne in Tucano din Afi Park 4-5, mai exact pe Bd. Timisoara 4A. Iti va placea maxim, promitem!

Media

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.