SC Heinen si Hopman MAR

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Heinen si Hopman MAR a fost infiinţată în 2002 si este o filială a Heinen & Hopman Engineering BV din Bunschoten, Olanda. Heinen & Hopman România îşi desfăşoară activitatea în sectorul construcţiilor de nave comerciale, super-yachturi, offshore, nave cu vele, locuinţe temporare pe apă, nave militare, clădiri civile şi industriale.Heinen & Hopman România furnizează o gamă largă de servicii în domeniile instalaţiilor de aer condiţionat, ventilaţiei mecanice şi încălzirii centralizate, instalaţiilor de răcire şi refrigerare (pe scurt “sisteme HVAC-R”),  sistemelor sanitare, sistemelor cu sprinklere pentru protecţie împotriva incendiilor şi sistemelor de mediu, atat pe piaţa locală, cât şi în strainătate.Extindere în sectorul civilDin anul 2010 Heinen & Hopman România s-a extins în sectorul civil, începând cu sisteme HVAC pentru clădiri de birouri și spații de depozitare, și continuând cu clădiri industriale, instituții din domeniul sănătății și cu sectorul de transport  de mare capacitate. Din anul 2015, Heinen & Hopman România a abordat industria alimentară și cea de băuturi, precum și pe producătorii din cadrul sectorului de retail.

Joburi

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.