SC HECO SCHRAUBEN SRL

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

HECO- Schrauben este o companie multinationala familială. Aceasta își desfășoară activitatea în sectorul metalurgic. Este unul dintre cei mai importanți producători de șuruburi și sisteme de fixare, utilizate în prelucrarea lemnului, beton și construcții metalice din Europa. HECO investește constant în modernizarea instalațiilor și extinderea piețelor sale.
O componentă importantă a succesului HECO o reprezintă angajații noștri. Lucrând în spiritul și tradiția afacerii de familie a firmei- mamă din Schramberg, Germania, care și-a început activitatea în 1888, încurajăm, promovăm și facilităm dezvoltarea personală și profesională a angajaților noștri, susținând evoluția fiecăruia în cadrul companiei noastre.
HECO- Schrauben, investește în echipa de producție, formată din profesioniști apreciați la adevărata valoare, pentru că OAMENII sunt componenta de bază în strategia noastră de dezvoltare.
Vino să faci parte din Familia HECO!