SC GRIBEX TRANS SRL

check_circle Companie verificată

SC GRIBEX TRANS SRL

check_circle Companie verificată

Despre

GRIBEXTRANS, cu sediul in Romania, furnizeaza servicii de transport si logistica pentru companii locale si internationale. Serviciile includ: transport rutier, feroviar si maritim. Operam pe urmatoarele rute: Romania - Europa, Romania - Rusia si tarile CSI, Romania - Turcia, Romania - Republica Moldova.

Prin parcul nostru auto, reteaua de parteneri si subcontractori cu experienta in transport international, putem asigura transportarea cu urmatoarele tipuri de camion: camioane cu prelata, camioane frigorifice, camioane autorizate ADR.

Misiunea noastra este de a oferi solutii optime pentru un transport rapid, sigur, monitorizat si la pret convenabil.

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Contact

Strada Decebal, nr. 16, tronson 2, biroul 5, etaj 3, Vaslui

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close