SC EUROPEAN FABRICATIONS SRL

check_circle Companie verificată

SC EUROPEAN FABRICATIONS SRL

check_circle Companie verificată

Despre

European Fabrications, companie cu locatie in Cluj Napoca, este o aripa a Mec Com Limited din Marea Britanie.
Avand peste 80 de angajati si cca.3400 mp, spatii de productie, European Fabrications ofera solutii competitive pentru companiile de top din intreaga lume. Datorita investitiilor continue si adoptarii tehnicilor de fabricatie LEAN am creat un mediu de productie cu adevarat flexibil si modern.
Avem o gama complete de echipamente de productie modern si o baza de competente diversa, European Fabrications oferind rezultate remarcabile in fiecare din domeniile de prelucrare a tablei, prelucrare CNC, asamblari electromecanice.

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Contact

Str. ORĂŞTIE 10, Cluj Napoca, Cluj

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close