E.M. PRIME CONSTRUCT SRL

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

S.C. E.M. PRIME CONSTRUCT S.R.L. este o societate infiintata in anul 2006, avand ca obiect de activitate “Lucrari de drumuri, poduri, alimentari cu apa, canalizari cat si constructii civile”.Suntem o firma de renume in domeniul constructiilor cu experienta de peste 15 ani, cu un colectiv tanar, ambitios si calificat in proiectarea si executia lucrarilor de drumuri, sisteme de alimentare cu apa si canalizare. Societatea dispune de peste 300 de angajati capabili sa indeplineasca orice solicitare din partea beneficiarilor.Spunem cu convingere ca facem faţă tuturor situaţiilor dificile pe care le-am putea întâlni în eforturile noastre de eficientizare şi dezvoltare ale ideilor şi afacerilor clientilor nostri. Societatea noastra ofera sprijin de la baza conceperii unui proiect si pana la finalizarea si predarea proiectelor.

Joburi

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.