SC Electrogrup SA

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Electrogrup derulează, la nivel naţional, proiecte complexe de infrastructură energetică, de telecomunicaţii şi civilă.

Strategia de business a companiei este una de adaptare activă la condiţiile pieţei în care activează. Azi, Electrogrup furnizează beneficiarilor săi soluţii la cheie - design, implementare, mentenanţă şi dispecerizare – susţinute de un project management riguros şi dotări tehnice de ultima oră.

Abordarea cu succes a unor lucrări dificile, cu durata de implementare redusă, soliditatea financiară şi expertiza echipei de specialişti au creat bazele unor parteneriate de lungă durată cu cei mai importanţi operatori de pe piaţa de profil.

Planurile de dezvoltare se concentrează pe diversificarea serviciilor de mentenanţă a infrastructurii energetice şi de telecomunicaţii şi pe derularea de investiţii în producţia de energie electrică (microhidrocentrale, eolian, cogenerare, solar).

Pentru mai multe detalii va rugam sa accesati site-ul nostru: www.electrogrup.ro

 

Joburi

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.