SC DELTA AURORA SA

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Cohotels este un grup hotelier in statiunea Jupiter, pe litoralul romanesc, compus din: Hotel Delta Jupiter***, Hotel California Cap Aurora***, Hotel Poseidon Jupiter****, Teatrul de Vara Jupiter, Galaxy Water Park Jupiter. Suntem un brand renumit pentru varietatea si calitatea serviciilor pe care le oferim oaspetilor ce ne calca pragul, astfel imaginea oferita clientilor nostri prin angajatii companiei este baza de la care pornim pentru o colaborare de lunga durata. Compania noastra activeaza preponderent sezonier insa stim sa pastram o colaborare permanenta cu angajatii profesionisti, competenti si loiali. Echipa Cohotels este tanara, dinamica, distractiva, dedicata, deschisa si te asteapta pentru o noua aventura la malul Marii Negre!

Joburi

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.