SC DEKO RAME SRL

check_circle Companie verificată

SC DEKO RAME SRL

check_circle Companie verificată

Despre

DEKORAME SRL, producător de mobilier si componente de mobilier, este o companie dinamică, aflata in plina ascensiune, care din  anul în care a fost infiinţată, şi până în prezent,  şi-a întărit poziţia atât pe piaţa internă, cât şi pe cea internaţională.

Facem parte din Grupul FURNIGROUP i BJARNUM- Suedia,  specificul activitatii fiind divers : Productie mobilier si componente de mobilier ; Agricultura - cultivare fructe (mere si pere). 

Echipa este tanara, dinamica si cu o permanenta dorinta de dezvoltare profesionala. Alaturandu-te echipei noastre, iti oferim sansa de a dezvolta o cariera de succes, alaturi de un partener stabil, care va asigura un salariu competitiv, tichete de masa si nu in ultimul rand , suport profesional permanent.

Joburi

Contact

Miercurea Sibiului, DN 1, Km. 342, Nr.813, MIERCUREA SIBIULUI

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close