S.C. COMAU ROMANIA S.R.L.

Companie verificată

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Suntem lideri mondiali în domeniul automatizării industriale.
Ofertele noastre includ tehnologii și sisteme pentru producția vehiculelor electrice, a vehiculelor hibride și tradiționale, o gamă completă de roboți industriali, soluții robotice colaborative și portabile, vehicule autonome pentru logistică, centre de prelucrare dedicate și servicii de asistență și întreținere.
Datorită eforturilor noastre în domeniul inovației și constant urmărind tendințele pieței, le garantăm clienților noștri cea mai nouă expertiză în domeniul electrificării și al transformării digitale.
Cu o experiență de peste 45 de ani, o prezență puternică în principalele țări industrializate și datorită unei rețele de peste 50 de distribuitori, ajutăm companii de toate dimensiunile și în orice sector să își atingă obiectivele.Suntem peste 4000 de angajați, din 13 țări. Vrei să afli mai multe despre noi? Aplică la unul dintre posturile disponibile azi.www.comau.com  

Media
Joburi
Administrare cookies 🍪

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi o experiență presonalizată.

Permite activarea pentru a beneficia de avantajele lor.

Poți administra oricând setările aici.