SC Classoft SRL

check_circle Companie verificată

SC Classoft SRL

check_circle Companie verificată

Despre

      Cu o experienta de aproape doua decenii in domeniul IT, firma CLASSOFT, concepe, realizeaza si implementeaza solutii software de inalta calitate pe platforme client-server de ultima generatie pentru domeniul ERP si adminstrativ. Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania. Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientilor nostri.Personalul nostru este pregatit in mod constant in training-uri organizate atat de companie cat si de terti.
 
    Prin multa munca si seriozitate am reusit sa ne impunem pe piata datorita profesionalismului cu care tratam clientii si a calitatii produselor noastre, astazi suntem lider regional pe piata de ERP.
 
     Ca rezultate, incepand din 2003 mai multi ani la rand compania CLASSOFT a fost clasata pe locul 1 in topul judetean al firmelor in domeniul IT-software,  loc pe care dorim sa-l pastram in continuare.
In anul 2008 sistemul integrat ClassoftSQL obtine locul I la concursul  "Top programe de contabilitate", sectiunea ERP , pentru calitate si notorietate.
 
     Astazi compania noastra are in portofoliu sute de clienti nationali si zeci de clienti internationali  cu sucursale in Romania, care utilizeaza in munca lor zilnica  peste 8000 de licente software CLASSOFT in diferite configuratii. Suntem mandri ca lunar clientii nostrii  utilizand softurile CLASSOFT genereaza  sute de mii de bonuri fiscale, facturi, balante, state de plate, declaratii electronice si multe alte documente economice la cel mai inalt standard.  
 
Toate aplicatiile CLASSOFT sunt sustinute atat de manuale de utilizare online cat si de video tutoriale.
 
 

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Social

Contact

Str. Unirii nr. 10, Satu Mare

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close