AGRISORG SRL

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

AGRISORG este de 20 ani unul dintre distribuitorii de referință pe piața de utilaje destinate agriculturii profesionale și de grădinărit care aduce în România mărcile de avangardă ale lumii.

 

AGRISORG este caracterizat de trei atribute-cheie: INOVAȚIE, TEHNOLOGIE, PROFESIONALISM. Atenția vigilentă, îndreptată permanent către obiectivele de atins, precum și plierea constantă pe nevoile și cerințele pieței, și chiar anticiparea acestora, aduc cu sine o competitivitate proprie de înaltă ținută și ridicarea standardelor întregului sector.

 

De la prezentarea celui mai mare utilaj, până la consultanța privind cel mai mic accesoriu și piesă de schimb, precum și gestionarea serviciilor post-vânzare, suntem alături de clienții noștri cu amabilitate, promptitudine și pricepere.

 

Joburi

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.