SC AGENT TRADE SRL

check_circle Companie verificată
2

SC AGENT TRADE SRL

check_circle Companie verificată
2

Despre

AGENT TRADE SRL

Companie privata cu capital integral romanesc (www.agt.ro) care are ca obiecte de activitate urmatoarele:

1) importul si comercializarea de scule si echipamente electrotehnice Elektra Beckum AG ( unic importator si reprezentant in Romania), respectiv reprezententul exclusiv pentru Romania a firmei Metabo- Germania;

2) importul si distributia (peste 110 dealeri locali ) al altor branduri de renume precum: Abac, Fiac, Jet, Tecla, Pentax, Kraenzle, Atika, Bertolini, Batmatic, Barikell, Lae, Daishin, etc.

3) unitate de productie si montaj: generatoarelor de curent si sudura - compania asambleaza ca OEM (Original Equipment Manufacturer) , echipamente pentru constructii, motopompe, echipamente agricole, accesorii de sudura, etc.

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Contact

Sos. de Centura , nr. 32 , Com Tunari, judetul Ilfov (sediul soc:Spl. UNIRII 235-237 BUCURESTI), Bucuresti

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close