SAUTER TURNING PROCESS SRL

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Sauter Turning Process SRL a fost infiintata in 2015 si este o subsidiara a Sauter Gmbh, o companie germana de succes cu o experienta de peste 80 de ani in fabricarea de piese strunjite de inalta precizie.
Sauter GmbH are doua locatii in Germania situate in regiunea Schwabische Alb, Wehingen, respectiv Aldingen si este una dintre cele mai importante companii high-tech in domeniul proceselor de strunjire si frezare, cu un numeros parc de utilaje moderne. Activitatea firmei a inceput in 1942, ca o societate de familie, ajungand azi la un numar de 450 angajati si ocupand un loc important in randul furnizorilor pentru industria auto.
Cu o productie de peste un milion de piese pe zi si o experienta de zeci de ani, Sauter GmbH este una dintre cele mai importante companii din regiunea Schwabische Alb si un important partener de afaceri al industriei auto.
Sauter Turning Process SRL dezvolta solutii complete de productie si logistica pentru piese strunjite si asambluri si, pe langa procesul de strunjire, ofera urmatoarele procese: frezare, rectificare, calire si controlul calitatii.

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.