S.C. TEHNOLUX S.R.L Bacau

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

SC  TEHNOLUX  SRL Bacău face parte din grupul de firme DEDEMAN  si execută următoarele tipuri de lucrări:

       -confecţionează şi montează tâmplărie aluminiu, PVC  

       -confectionează şi montează pereţi cortină, luminatoare;

       -placaje exterioare tip Bond;

       -montează diverse automatizări aferente diverselor tipuri de tâmplării: uşi automate, uşi rotative, ochiuri mobile cu acţionare la distanţă.

      TEHNOLUX are implementat si mentine  sistemul de management al calitatii SR EN ISO 9001:2008, de asemenea deţine agremente tehnice pentru diverse sisteme de tâmplărie de aluminiu, pereţi cortină şi luminatoare, placări exterioare tip bond.

      TEHNOLUX dispune de un atelier de producţie modern, dotat cu utilaje performante tip TEKNA, G.M.C., KABAN, schele autoridicătoare — înălţime maximă de lucru 120 m —, maşini transport marfă şi personal la punctele de lucru — Renault Master

      Atelierul are o suprafata de 1000 mp si se situeaza la punctul de lucru  inregistrat in municipiul Bacau Calea Moinesti nr.34,  in incinta Dedeman Logistica Bacau.

Media
Confectionat si montat tamplarie aluminiu si usi automate Sediu Firma Bacau
Lucrare portofoliu SC TEHNOLUX SRL execuat placare fatada, tamplarie aluminiu si parasolare  Sediu Firma Bacau
Lucrare portofoliu SC TEHNOLUX SRL- executat si montat tamplarie aluminiu si usi automate , placare fatada

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.